Carte


“Ghid practic de reconstrucție anatomică a ligamentului încrucișat anterior”


“Nevoia de a-i ajuta şi de a le da posibiltatea colegilor care se vor ocupa de chirurgia artroscopică şi reconstrucţia artroscopică a ligamentului încrucişat anterior l-a determinat pe doctorul Adrian Todor să scrie o asemenea carte, care va fi la îndemâna fiecăruia.
Experienţa domnului doctor în acest domeniu, materialul propriu folosit au determinat ca această carte să aibă o valoare şi mai mare autentică şi profesională. Imagistica este bine pusă la punct, orientată foarte practic, dar şi cu aspecte teoretice. Calitatea imaginilor şi figurilor este foarte bună şi foarte evidentă.
Aşadar, recomand tuturor colegilor tineri, rezidenţilor, însă şi celor care deja au o experienţă, să folosească acest manual de artroscopie, să le fie tot timpul la îndemână, pentru un ajutor teoretic şi mai ales practic.
Mă bucură faptul că am avut ocazia să citesc printre primii această monografie şi să fiu invitat să scriu această prefaţă pentru o carte care are ca subiect una dintre preocupările mele favorite, care cu siguranţă în viitorul apropiat se va extinde ca indicaţii şi ca tehnici.
La final, îl felicit pe autor pentru această carte şi îi sugerez să continue activitatea lui publicistică în acest domeniu.”

Florin Ramadani

MD, PhD, Klinikum Wels-Grieskirchen, Wels, Austria - 2015


[gview file=”https://adriantodor.ro/wp-content/uploads/2016/08/Ghid-practic-de-reconstructie-anatomica-a-ligamentului-incrucisat-anterior.pdf” profile=”3″ height=”1000px” width=”1200px” save=”0″]